Tick-Tock för Ukraina 2014 | Mello bloggen

Mello bloggen

Annons

Tick-Tock för Ukraina 2014

Den första låten som kommer att tävla i Eurovision Song Contest 2014 är klar. Det är Ukraina som har avslutat sin nationella uttagning och vann gjorde sångerskan Maria Yaremchuck med bidraget “Tick-Tock”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7oBCsNoloy4[/youtube]

Jag gillade titeln på låten, kanske just för att jag har hört andra låtar med samma titel eller som innehåller just textraden Tick Tock, och de låtarna jag har hört har varit bra, och så tycker jag att Tick Tock är en ganska tuff och bra titel på en låt.
Tyvärr blev jag lite besviken, jag tyckte varken att låten var särskilt bra eller att hon sjöng speciellt bra. Det kan också bero på framträdandet, det såg lite tråkigt ut. Vem vet, låten kanske är en växare och kan komma och växa till sig i mina öron. Det är ju trots allt nästan ett halvår kvar till Eurovision Song Contest. Men jag tror inte att det kommer att bli någon topp-placering för Ukraina 2014.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats