Svårt att hitta en favorit | Mello bloggen

Mello bloggen

Annons

Svårt att hitta en favorit

Vanligtvis brukar jag ju ha en förhandsfavorit för varje vecka, förra året i andra chansen så var det ju självklart Andreas Johnson som var den stora favoriten, men i år är det ganska omöjligt att hitta en favorit. Anledningen är att 2013 är det absolut bästa året på länge, det är sällan det har varit så otroligt många riktigt bra låtar med i tävlingen.

Jag gillar Robin Stjernberg, Martin Rolinski, Cookies N Beans, Erik Segerstedt & Tone Damli, Eric Gadd och Behrang Miri.
Anton Ewald och Caroline Af Ugglas är väl också bra, men det är dom två jag tycker minst om, bara för det så kommer säkert dom två att gå till final. Men jag vet verkligen inte vem jag ska rösta på, jag har ju fyra stycken stora favoriter: Robin, Martin, Cookies N Beans, Erik & Tone, hade det varit en deltävling så hade ju alla kunnat gå vidare, två till final och två till andra chansen, men nu är det andra chansen. Det kommer verkligen att bli en spännande tävling på lördag.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats