Snart så... | Mello bloggen

Mello bloggen

Annons

Snart så…

Jag börjar bli nervös!
Det är drygt en halvtimme kvar till finalen börjar, och som alltid när det närmar sig blir jag otroligt nervös. Jag börjar tvivla på mina storfavoriter och tänker att det kan bli skrällar under kvällen, och man vet verkligen inte vem som kommer att vinna.

För ett år sedan när det var final 2013 så hejade jag otroligt på Ulrik Munther, jag hoppades och hoppades att han skulle vinna in i det sista, och det såg ju verkligen bra ut tills att Robin började dra iväg med poäng från juryn.
Men i kvällens final då, Ace Wilder har ju varit min stora favorit de senaste dagarna och jag hoppas fortfarande på henne. Samtidigt som Oscar Zia har börjar krypa upp lite på min lista. Oscar är inte lika favorittippad ikväll som Ace Wilder är, så det skulle kanske bli lite skräll om han vinner ikväll. Lite likt Robin Stjernberg, han var inte favorit förra året men låg inte sist heller.
Däremot är jag lite rädd att han kanske glöms bort lite av juryn eller folket. Jag hoppas verkligen att det går bra för honom ikväll.  

Och så gillar jag ju Anton Ewald, men jag kan säga ganska säkert att det blir ingen seger för honom ikväll. Jag tror att Anton Ewald kan bli det här årets “Danny-2012” eller “Måns Zelmerlöw-2009”, en artist som är väldigt säker i sig själv och tror på sin låt, men så når det ändå inte riktigt hela vägen fram. Det känns så, vilket är lite synd. Jag gillar Anton… 

En annan favorit jag haft då. Linus Svenning. Han var ju min favorit i första deltävlingen och även i andra chansen, jag satt ju praktiskt taget och skrek i arenan när han gick vidare till final.
Det kan nog gå ganska bra för Linus ikväll. Vanligtvis brukar inte den internationella juryn rösta så generöst på de svenska bidragen, men jag tror att Linus kanske kan vända den trenden och kamma hem åtminstone en tolva från juryn, och säkert en hel del av folkets röster. Kan han vinna ikväll? Ja, inte han har nog inte lika stor chans som Sanna eller Ace, men det finns ändå en liten chans det tror jag. Helt omöjligt är det inte att han kan glida upp och vara med och slåss i top 3 ikväll.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats