På allsången ikväll | Mello bloggen

Mello bloggen

Annons

På allsången ikväll

Nu ni, ska ni få höra vad jag ska göra ikväll. Jag ska, för första gången i mitt liv. Gå på Allsång på Skansen!
Jo det är sant, jag har faktiskt aldrig varit på det. Jag har blivit lovad i flera år att vi ska ta oss ner hit och gå på det. Men det har aldrig blivit av, förräns nu. På scenen ikväll står Håkan Hellström, Anton Ewald, Louise Hoffsten, Lill Lindfors och, håll i er nu: Skansens ukeleleorkester!

Det ska bli väldigt roligt, jag har faktiskt gjort två skyltar. Men vi får se om jag vågar hålla upp dom. På den ena står det “Marry Me” en liten hint till min favoitlåt från Eurovision i år. Sen får man ju tolka det lite som man vill om man får syn på skylten.
Sen har jag en till, men den vet jag inte om jag kommer vilja hålla upp. Det står ett namn på den, men det är mest för att jag blev lite utmanad på att göra en skylt med det namnet. Jag tror inte att den personen har räknat med att jag faktiskt skulle göra en skylt. En lite kul grej bara.

Men efter Allsången så kommer Håkan Hellström att hålla på ett längre tag med en spelning där. Jag har inte bestämt mig om jag ska stanna kvar och titta på det än, kanske, vi får se.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats