Livet är en schlager - blir musikal! | Mello bloggen

Mello bloggen

Annons

Livet är en schlager – blir musikal!

Fick höra en helt underbar nyhet idag, filmen “Livet är en schlager” ska bli musikal!

livetl_49899717_173318809

Första gången jag såg den filmen så var jag inte så gammal, kanske 7 eller 8 år, jag kommer ihåg att den gick på tv och jag såg den tillsammans med min mamma, och under hela filmen satt jag och längtade tills att huvudkaraktären Mona skulle tävla i Melodifestivalen. Jag fastnade för filmen direkt, och tycker fortfarande att den är helt underbar.
Filmmanuset är skrivet av Jonas Gardell, och han ska nu tillsammans med Fredrik Kempe göra en musikal av filmen.

I filmen spelades huvudrollen Mona av Helena Bergström, hon gjorde ju den rollen fantastiskt bra, men i musikalen så kommer Helen Sjöholm att gestalta Mona. Så mycket mer information om musikalen finns inte just nu, men den kommer att ha premiär under 2014, jag längtar!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sgDZiFzKlGI[/youtube]

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. iidaolofsson

      Jaa, håller med! Så underbar film, bra skådespelare och helt underbar handling :)
      Såg den när jag var liten och det blev en favorit direkt, gick runt och sjöng på “Aldrig ska jag sluta älska dig” i säkert ett år efteråt.

Annons
stats