Let's Dance final | Mello bloggen

Mello bloggen

Annons

Let’s Dance final

Nu är det final i Let’s Dance 2013, och de två som tävlar om segern är Oscar Zia och Markoolio.

Oscar såg vi senast i Melodifestivalen där han sjöng bakom Behrang Miri, hösten 2012 deltog han i X Factor och är nu akutell med nya singeln #fail. Markoolio har ju varit känd i många år i Sverige, och 2009 deltog han i Melodifestivalen med låten En kärlekssång från mig. Jag tycker att båda är lika bra i programmet, men jag gillar nog Oscar lite lite mer än Markoolio ändå.

Någonting annat jag har lagt märke till denna finalkväll är att programledaren Jessica Almenäs återanvänder klänningen som Petra Mede bar under presskonferensen när Svt avslöjade henne som programledare för Eurovision Song Contest.

1984321446Jessica

Dock kan jag förstå denna återanvändning, för det är en otrolig vacker klänning.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats