Låtarna - so far | Mello bloggen

Mello bloggen

Annons

Låtarna – so far

Som ni vet så ligger jag lite efter i min uppdatering här. Jag tittar på programmet på Play nu. Men av det jag har hört så har jag två låtar som jag gillar lite extra mycket.

Sverige – som representeras av Eliias, med låten Det är dit vi ska. Jag gillar låten, den är riktigt bra för att vara skriven av en sådan ung kille. Jag hoppas verkligen att det ska gå riktigt bra för Eliias ikväll.

Makedonien – ett land som inte brukar sticka ut speciellt i Eurovision, och kanske inte heller i Junior Eurovision vad jag vet. Men den här låten gillar jag verklligen. Okej, sången kanske inte är helt 100 alltid. Men det finns ändå någonting som jag gillar med den här låten.

Ukraina – alltså jag orkar inte alla dessa unga talanger från Ukraina. Dem är så jäkla duktiga, och jag hoppas verkligen att det går riktigt bra för värdlandet ikväll. Låten heter We Are One, några ord som vi känner väl igen från Eurovision Song Contest i år.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats