Låtarna hittills | Mello bloggen

Mello bloggen

Annons

Låtarna hittills

strong>Inlägget uppdateras under kvällen:

Än så länge har Vitryssland, Sverige, Azerbajdzjan och Belgien uppträtt.
Sverige var väl rätt så bra, hoppas att det går bra för Lova. Men just nu är det Ryssland som har scenen, och det är sjukt bra för att vara i JESC, spontant så känner jag att det blir rysk seger ikväll.

uppdatering:

Israel – Sjunger på bland annat det vackra språket hebreiska, men även engelska, ryska och franska. Rätt så bra tycker jag, kan nog också en chans på segern ikväll.

Albanien – Det jag känner direkt är att det är jäkligt starkt gjort av en 11 åring att gå upp ensam på scenen och verkligen fylla ut den helt själv. Jäkligt bra gjort av henne, modigt verkligen.

Armenien – Ja, vad ska man säga. Låten heter Sweet Baby, och det är väl det dom försöker sjunga i refrängen också men det låter mer som: Bebbi sveeti bebbi.

Ukraina – Återigen en liten tjej som fyller ut scenen helt själv, hon är int en dag över 10 det lovar jag, men en helt fantastik röst. Jag är nu 100 % säker på att det blir ett land i öst som vinner ikväll, antingen Ryssland eller Ukraina.

Georgien – Ja, Georgien i JESC är ju ungefär som Irland i ESC, de har vunnit två gånger under de 9 år som tävlingen har gått. Senast förra året, men det blir nog inte någon seger ikväll tror jag, låten är helt okej, glad och rolig men ingen vinnare.

Moldavien – Herrejisses vilket charmtroll det var som gick upp på scenen. Han sjunger på ett helt obegripligt språk men shit vad duktig man kan vara när man är så liten, han har verkligen det där man ska ha på scenen, jättesöt!

Nederländerna – Värdlandet ikväll, supercharmig tjej och bra låt. Älskar framträdandet, hon ser lite smårockig ut, nästan liten 80-tal.

Och det var alla låtarna för ikväll, och nu väntar man bara på det bästa: Omröstningen!
JESC<

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats