Jesc 2 | Mello bloggen

Mello bloggen

Annons

Jesc 2

Ukraina – det är ganska bra, en bra låt och bra framträdande. Dock hade jag velat att Kristall, som hon kallar sig också hade fått utvecklas lite mer i sin sång innan hon gjorde det här. Det är nog det jag säger till nästan alla ikväll, men dom är ju bara barn. Om man som Kristall här har talang och kan sjunga så tycker jag att det är dumt att börja uppträda och tävla så här tidigt när man kan utvecklas och bli ännu bättre. Jag skulle nog vilja se Kristall i den riktiga tävlingen, men tills dess så hoppas jag att det går bra för henne ikväll.

Makedonien – Lite jazzigt, eller ganska mycket jazzigt tycker jag nog. Som att förflyttas bakåt i tiden, ganska långt tillbaka till kanske tidigt 1900 tal eller 20-tal, ja om det inte vore för att han stod på en stor scen fylld med ljus och och effekter. Ingen favorit för mig ikväll och jag tror att Eruopa kan hålla med mig här.

Nederländerna – Hon ser ut att vara 10/11 år och ändå sjunger hon om hur det är att vara tonåring. Dansandes och sjungades på en ställning som Sverige använde redan 2007 och att hon börjar skratta mitt i låten gör det inte till någon favorit hos mig, tyvärr Rachel från Nederländerna. Men det här var inte bra.

Vitryssland – Hennes dröm var ju att tävla i Junior Eurovision Song Contest och det gör hon nu, och det låter rätt så bra. Jag tror absolut att hon kan vara en av dom som placerar sig i toppen ikväll, hon är riktigt duktig för att vara så ung och eftersom att drömmen var Junior ESC så ska jag inte säga någonting mer än att jag hoppas att det går bra ikväll och att vi får se henne i stora ESC också.

Sverige – nu äntligen är det Sveriges tur. Helt klart bäst hittills, ingen tvekan om saken. Jag hoppas verkligen på Sverige i år, Erik är grymt duktig. Nästa år blir det ju ingenting men jag kan inte låta bli att hoppas på att vi får se Erik i Melodifestivalen 2013. Kom igen nu Europa och rösta på Sverige!

Georgien – Candy Music, ja det är väl det minsta man kan säga när dom ser ut som polkagrisar hela bunten. Hur många är dom, får se nu… jag får det till 5 stycken rosa dansande tjejer till en inte så bra låt. Jag får en konstig känsla av hur man såg ut, dansade och sjöng på 80 talet i Georgien. Tyvärr tror jag att barnen som kollar kan tycka om det här och det kan vara vinnarna ikväll.

Beligen – en 11 årig tjej som sjunger om den första kyssen, det låter väl gulligt?? Det knaj ag lova att hon är i allafall, supersöta tjejer som dansar och en otroligt söt tjej som sjunger. Bara för att hon är så otroligt söt så hoppas jag att hon kommer långt ivkäll. Så var det ju låten också och den är väldigt rolig faktiskt.

Det var alla låtar för ikväll, lycka till nu allihopa som tävlar och mest lycka till Sverige. Nu vinner vi det här… eller??

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats