I am so me | Mello bloggen

Mello bloggen

Annons

I am so me

Såg I am so me live idag, vet inte om de va första eller kanske andra gången men de va första gången som jag fick lite bilder och filmade så det var ju bra. Dom är så sjukt bra, så även om det inte tillhör Melodifestivals kategorien eller något annat för den delen så förtjänar dom verkligen ett inlägg här på bloggen.
I am so me
Typ sämst bild, men först hade jag en plats typ längst fram men så fick vi inte va där så vi hamnade längst bak istället. Perfekt, annars hade bilderna vart sjukt mycket bättre.
Nu hade ju jag tänkt lägga ut det jag filmade idag men det funkade inte så jag tänkte göra en fuling och ta en video från youtube men det fanns en studioversion av en av låtarna så jag tar den istället.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=52BT1bXMMpc&feature=related[/youtube]
Enjoy! <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats