Gissar artister | Mello bloggen

Mello bloggen

Annons

Gissar artister

Sommar börjar ta slut, vare sig vi vill det eller inte. Men ju mer vi närmar oss hösten, desto mer kommer det att gissas, tisslas och tasslas om vilka 32 artister som ska vara med och tävla i Melodifestivalen 2014.

Här kommer några namn som jag hoppas/tror lite extra på till 2014.

Anton Ewald, det är ju nästan en regel numera att artister som mer eller mindre fått ett genombrott det ena året kommer tillbaka för ett andra år. Titta bara på Eric Saade, Danny, Loreen, Ulrik Munther och David Lindgren.
Jag tror absolut att vi kommer att få se mer av Anton som charmade många flickor under våren med sin Begging, även i Melodifestivalen 2014.

Oscar Zia, den unga skåningen som tävlade i X Factor 2012. Han körade bakom Behrang Miri i årets Melodifestival, slutade på en andraplast i Let’s Dance och har redan hunnit släppa sin första singel: #Fail. Under sommaren släpptes även andra singeln, Without You. Det känns ganska självklart att vi kommer att få se Oscar i Melodifestivalen.

Zara Larsson, ett av årets absolut största genombrott är den nu 15-åriga Zara Larsson. Hon slog igenom med dunder och brak med låten Uncover. I december fyller hon dessutom 16 år, vilken är åldersgränsen för att få tävla.
Även om hon verkar ha mycket att göra nu, så kanske hon kan hinna klämma in en Melodifestival under våren.

Awa Santesson-Sey, efter vinsten i X Factor 2012 såg jag henne uppträda en gång på tv, i Agnetas Nyårskarameller. Därefter har det varit ganska tyst från 16-åringen.
I och med vinsten fick hon ett skivkontrakt värt 1 miljon kronor, och jag kan tänka mig att hon jobbar på ett album nu.
Men Melodifestivalen är ju ett väldigt bra forum för att visa upp sig som artist, och jag tror att det skulle komma ganska lägligt för henne så att folk inte hinner glömma bort henne.

Ole Bang, uppträdde ikväll på Allsång på Skansen. Där framförde han en sång ur den rockopera som Ola Salo skrivit.
Jag fastnade direkt för honom, en helt fantastisk röst och jag hoppas verkligen att det är ett namn som Svt kan snappa upp och låta vara med i Melodifestivalen.
Jag rekommenderar verkligen alla som inte har sett det att titta på kvällens avsnitt av Allsången och lyssna när han sjunger.

Top Cats, när dem först deltog i Melodifestivalen 2012 så var jag inte särskilt imponerad av detta värmländska rockabillyband, men med tiden så blev dem liksom bätte och bättre och nu tycker jag defenetivt att de ska ställa upp ännu en gång i Melodifestivalen.

Alina Devecerski, även om jag tror att Melodifestivalen är långt i från hennes forum så skulle jag tycka att det var otroligt kul om hon deltog i tävlingen.
Det hoppades jag på inför 2013 också, men så blev det tyvärr inte. Enligt mig en av de bättre svenska artister vi har idag, som dessutom kör helt på svenska. Det gillar jag.

artister

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats