Final! | Mello bloggen

Mello bloggen

Annons

Final!

JoinUs_4

Det är mindre än en halvtimme kvar till finalen av Eurovision Song Contest 2014. Jag är så nervös, mest över hur omröstningen kommer att bli. Det är så spännande. Jag har nog inte varit såhär nervös på länge, just kanske för att Sverige är storfavorit igen – men jag vågar inte hoppas på att Sverige ska vinna en sjätte gång. Inte så kort efter förra segern. Så därför har jag garderat mig med Conchita som favorit och vill gärna se Österrike stå värd för Eurovision 2015. 

Lite roligt är också att alla de nordiska länderna är i final. Det var vi även förra året, men det är lika roligt varje gång. Den som det kommer att gå bäst för av de nordiska länderna är nog utan tvekan Sverige.
Även Danmark kommer det nog att gå ganska bra för, däremot tror att jag Norge är det land som får se sig besegrat av sina grannar. Bandet Softengine från Finland med sin Something Better är en växare för mig. De senaste dagarna har jag lyssnat väldigt mycket på den, lika med Island. Den tyckte jag var bra i tisdags, det var då jag på riktigt började tycka om låten.

Jag kommer försöka uppdatera lite under kvällen. Bland annat hur jag skulle ha delat ut poäng om jag nu skulle få göra det. Ni kan även följa mig på Instagram, där hittar ni mig på “Schlagerkoll”

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats