Favoriterna i final! | Mello bloggen

Mello bloggen

Annons

Favoriterna i final!

BG11XAE5OQ2jfnbhLi3KHhBPRSN

Ikväll är jag väldigt lycklig, favoriterna höll hela vägen ut och det blev finalplatser för både Ulrik Munther och Ralf Gyllenhammar. Två väldigt värdiga finalister. Jag blev väldigt tagen av Ralfs framträdande, han förmedlade verkligen den känsla han sagt att han ville förmedla, det var så otroligt mäktigt och så galet bra. En klar favorit i finalen alltså. Ulrik Munther, också väldigt bra, lite synd att han inte spelade något instrument, men det gör inte så mycket ändå. Jag gillar hans musik och han är ju en bra sångare, så Ulrik är också en av favoriterna i finalen nu.

Till andra chansen, Robin Stjernberg och Behrang Miri. Robin hade ju även han förtjänat en finalplats så är det ju, och hade jag fått bestämma så hade det varit tre finalister ikväll och en till andra chansen. Men tyvärr fungerar det ju inte så. Däremot så tror jag att Robin Stjernberg kan känna sig ganska säker på att gå till final nästa vecka. Men jag tror inte att han får sällskap av Behrang och hans “Jalla Dansa Sawa”. Jag blev inte så förtjust i den låten, den var ju inte sämst ikväll, verkligen inte. Men ingen riktig favorit, och jag hade hellre sett Terese Fredenwall i andra chansen.

Lucia Piñera kom sist, riktigt dåligt röstat av Sverige. Hon var då 1000 gånger bättre än Army of Lovers och Sylvia Vrethammar. Det var ett bra starfält ikväll, med några riktiga höjdarlåtar, och inte så där medelbra låtar som det varit dom senaste två veckorna.
Nu laddar vi om för Andra Chansen, det finns två finalplatser kvar, vilka tar dom??

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats