Fantasterna: ABBA tema | Mello bloggen

Mello bloggen

Annons

Fantasterna: ABBA tema

Tv4 har ett program som går på måndagkvällarna just nu som heter Fantasterna, jag har kikat lite på det här programmet, mest för att det är så kul att se hur otroligt mycket folk kan om sina specialområden.
Det första avsnittet som gick handlade faktiskt om Melodifestivalen, och tro det eller ej, men jag anmälde mig dit, fast jag kom inte med. Det kanske var bra det eftersom att jag tror inte att jag har tillräckliga kunskaper för att kunna möta mig med dem fantasterna, inte än i alla fall.

Efter det första programmet så har jag bara tittat ett par gånger, om det har varit något roligt ämne som dem tävlar i, och ikväll så var det ju ABBA, som enligt mig går lite hand i hand med Melodifestivalen. Hur som helst så är ju ABBA otroligt bra och det är kul att se hur mycket dem kan. Själv kan jag väl inte så mycket om ABBA, men jag tycker väldigt mycket om deras musik.

Uppdatering:
Här kan ni se avsnittet som sändes idag, det ligger uppe på Tv4 Play fram till måndag nästa vecka.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xFrGuyw1V8s[/youtube]

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. iidaolofsson

      Finns på Tv4 Play fram till nästa måndag tror jag :)
      Har lagt upp en länk i inlägget nu!

Annons
stats