Drömmer om eurovision | Mello bloggen

Mello bloggen

Annons

Drömmer om eurovision

Inatt så drömde jag om Eurovision Song Contest, det är ju inte första gången, men det var lite annorlunda. Jag drömde att dom hade valt stad till tävlingen och det var, Nyköping, lite underligt för jag är inte ens säker på att dom har en arena i Nyköping. Tur att det bara var en dröm, och att inte Sverige gör som Azerbajdzjan och börjar bygga en ny arena för evenemanget. Vi har ju en arena som blir klar i år, eller om den redan är klar. Friends arena, den kommer ju ta otroligt många besökare och jag tycker att det är det självklara valet till Eurovision Song Contest. Dels för att den är så pass stor som den är, och för att den ligger i Stockholm.
Jag röstar på Eurovision 2013 i Stockholm.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats