Dom sista 8 bidragen | Mello bloggen

Mello bloggen

Annons

Dom sista 8 bidragen

Jag trodde att det fjärde och sista startfältet skulle vara väldigt tufft med många bra låtar eftersom att det innehåller namn som Danny, Charlotte Perelli, Lisa Miskovsky och till och med Christer Sjögren och Lotta Engberg.
Men jag är inte jätteimponerad över det lilla man har hört. Jag tror tyvärr inte att Dynazty kommer att gå så långt, i mina öron så var det ingen favorit. Det kan även hända att Perelli missar både final och andra chansen och slutar som, femma.
Jag tror fortfarande på Danny och Lisa Miskovsky till final men till andra chansen tror jag på Axel Algmark och någon till, jag kan inte säga vem eftersom att jag inte är så överförtjust i resten av låtarna, men det blir nog antigen Perelli, Dynazty eller så kan det bli så att Hanna Lindblad går steget längre än 2010 där hon slutade på femte plats i deltävlingen och i år kniper en biljett till andra chansen. Det blir definitivt ett av dom mer spännande startfälten i år.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats