deltävling 4 avslutad | Mello bloggen

Mello bloggen

Annons

deltävling 4 avslutad

Kvällens tävling var väldigt spännande och blev väl lite som man hade trott men en liten skräll när Christer och Lotta gick till andra chansen. Jag är ju medlem på TippaMello där man kan tippa på bidragen och gissa vem som går till final osv. I Sverigeligan är jag nummer 13, i damligan ligger jag på sjunde plats och om man kollar på deltävlingen i Leksand så hamnade jag på andra plats med mina tips. Känns väldigt bra faktiskt. Nu när sista deltävlingen är över så kan man ju ÄNTLIGEN höra alla låtar igen. Skivan släpptes idag klockan 21.31 på Statoil och den kommer att inhandlas såfort jag har möjlighet.

Om kvällens resultat så tycker jag att finalplatserna var bra, även om jag hade velat se Dynazty i final men jag hade inte velat ta bort varken Lisa eller Danny så jag hade svårt att bestämma mig där. Men Christer och Lotta i andra chansen alltså, den platsen hade Perelli kunnat få tycker jag nog. Men det är en tävling och alla kan inte vinna – tyvärr.
deltävling 4 bilder
bilder från SVT
Laddar för fullt nu till nästa vecka, andra chansen och då ska Andreas äntligen tävla igen. Jag hoppas verkligen att ni gör som jag och röstar allt vad ni kan för att få honom till globen.
Mina globen favoriter står fortfarande kvar på Loreen och Ulrik Munther, kvällens resultat har alltså inte ändrat det.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats