Carola, din tid är förbi... | Mello bloggen

Mello bloggen

Annons

Carola, din tid är förbi…

Jag var ju på Friends arena igår och redan då var jag lite skeptisk till denna mellanakt med Carola, och helt ärligt så känner jag bara att hennes tid är förbi. Hon firade 30 års jubileum med sin låt, okej men den vann ju inte ens i Eurovision det året. Tar Svt dit Carola för att framföra Främling så får dom faktiskt ta dit Herreys nästa år att framföra Diggiloo Diggiley eftersom att det då är 30 år sedan som den vann (!!) hela Eurovision Song Contest. Det ser jag fram emot att se, Herreys är ju mycket bättre än Carola.

Jag gillade inte hennes mellanakt igår på arenan, och jag gillade den inte idag framför tv soffan. Mest av allt stör jag mig lite på detta eviga snack om gud, snälla lilla flicka! Det var inte Gud som satt med en telefon i handen i röstade på dig när du vann Melodifestivalen för 30 år sedan!

02VtR0nWzXJt1qFtMlbBtHdHcwH

bild från Svt.se

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats