Biljettsläpp för Semifinal 1 | Mello bloggen

Mello bloggen

Annons

Biljettsläpp för Semifinal 1

Idag släpptes biljetterna till den första semifinalen i Eurovision Song Contest. Det är lite svårt att se vad dom skulle kosta i svenska kronor eftersom att priset står i den valuta man använder i Azerbajdzjan, vilket är azerbajdzjansk manat (AZN) och av någon anledning kan jag inte hitta den på valutaomvandlings sidor. Men det ska enligt Eurovision.tv vara ungefär lika mycket som en euro.
Till repetitionen den 21 maj kostar biljetterna mellan 30-50 AZN, och till semifinalen på lördagen mellan 90-150.
Desamma gäller för semifinal 2 och dom biljetterna släpps den 5 mars. Finalbiljetterna kommer att släppas den 12 mars för repetition och 15 mars för “the grand final”
Dom biljetterna kostar lite mer än semifinalbiljetterna. Till repetitionen kostar dom mellan 60-100 AZN och finalkvällens biljetter så kan kalaset gå upp till 160-240 AZN, så om man då säger att det är ungefär lika mycket som en Euro så kan en finalbiljett med bra plats kosta ungefär 2120 kr, någonting sånt.

En sak som kommer kännas skönt när finalen är avklarad i maj är ju att man slipper stava till Azerbajdzjan så många gånger.
Azerbajdzan
En liten flagga till värdlandets ära, det är ju mindre än 3 månader kvar nu tills andra delen (första är Melodifestivalen) av årets största höjdpunkt (för min del) börjar.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats