Alcazars supercomeback | Mello bloggen

Mello bloggen

Annons

Alcazars supercomeback

Det har gått några dagar sedan finalen nu och saker och ting har väl börjat lägga sig hos de flesta. Nyligen släppte Svt röstningssifforna för årets tävling, och även siffror kanske inte är min starka sida så är det ändå lite spännande att kolla in typ vilka som vann sin deltäving osv.

I den fjärde och sista deltävlingen gick ju både Anton Ewald och Alcazar direkt till final. Innan deltävlingen så hade jag varit helt säker på åtminstone Anton Ewald, men inte riktigt lika säker på Alcazar. Men jag upptäckte nu att Alcazar vann faktiskt den deltävlingen, med en ganska stor marginal ändå. Och förutom att vinna sin deltävling så gick det ju betydligt bättre än vad jag hade vågat hoppats på i finalen.
Jag älskar ju Alcazar och ingen blev gladade än jag när jag hörde att de skulle vara med och tävla igen, samtidigt som jag kände att det kanske inte går hela vägen, att dem har varit med kanske lite för många gånger för att det ska bli en final. Men jag hade fel – väldigt fel.
Final blev det ju, och vilken succé där. Två tolvpoängare, vilket är en mer än vinnaren, det och lite mer poäng från internationella juryn, plus att de var trea hos svenska folket gjorde att discodivorna faktiskt slutade på en tredje plats.

Det är hemskt att erkänna det men jag trodde faktiskt aldrig att det skulle gå så bra som det gjorde för Alcazar i år. Men fantastiskt roligt är det, och jag hoppas på att få höra mer nytt av gruppen snart!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4okzNXptYHU[/youtube]

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats